PONUDBA


NARAVNO BARVANJE

S pomočjo rastlinskih pigmentov, ki so 100 % ekološko pridelani, vaše lase naravno pobarvamo na osnovi predhodnega osebnega svetovanja, morebitnega pregleda lasišča in v naprej dogovorjeni recepturi. Maso barve zmešamo po recepturi, katero pripravimo 1 dan pred vašim dogovorjenim terminom za barvanje.

RASTLINSKE NEGOVALNE OBLOGE

Negovalne rastlinske obloge so primerne za vsakogar, ki ima težave z izpadanjem, redčenjem, plešavostjo, suhimi in poškodovanimi lasmi z odprto lasno ovojnico vse do konic zaradi kemičnega barvanja ali drugih hormonskih sprememb, ki vplivajo na rast in kondicijo las. Z blagodejnimi rastlinami, olji in hidrolati povrnemo vitalnost, sijaj, elastičnost in lep videz vašim lasem. Prebujajo in okrepijo lasišče vse do korena lasu.

STRIŽENJE PO LUNI

Že stoletja stara vedenja o vplivu Lune na ljudi in naravo, se ponovno prebujajo. V zgodovini je bila Luna čaščena kot božanstvo. Brez nje ne bi bilo letnih časov in kakor vpliva na plimo in oseko, tako vpliva tudi na vrtnarjenje, naše počutje in rast ter vitalnost naših las.

Striženje in nega las v skladu z luninim koledarjem je pri nas stalnica, vaš termin lahko na vašo željo izberemo na podlagi koledarja.

POSLIKAVA Z NARAVNO KANO

Poslikava telesa s Kano predstavlja priklic blagoslovov in zaščito pred zlom. Kakšne vrste blagoslov posameznik potrebuje, prepoznamo v njegovem energijskem polju. Simboli imajo svojo sporočilno moč in delujejo na človekovo duševnost. So invokacija za preobrazbo človeka z notranjo naravnavo na srčne želje in potrebe. Zmes Kane je naravna brez kemičnih primesi. Intuitivno in po vaši želji, vendar ne šablonsko, vam jo naslika po predhodnem naročilu, Klavdija Hladin, umetnica z dušo.

MASAŽA LASIŠČA

SAVNA ZA LASE

Savna z aktivnim ozonom je inovativna naprava za globinsko obnovo las. Topla vodna para, ki jo proizvaja savna, omogoča razširitev mikro celic las, kar omogoča temeljitejšo absorbiranje.
Savna razširi povrhnjico las, kar omogoča negovalom, kot so vlažilne maske in olja , da prodrejo globlje v lase. Ozon temeljito očisti lase, odstrani vonj kemikalij in poveča prekrvavitev lasišča.

MASAŽA TELESA

MADEROTERAPIJA

Terapija za odpravljanje celulita prihaja iz Latinske Amerike. Med samo izvedbo terapijeo se uporablja anatomsko oblikovane pripomočke iz lesa, ki naredijo tretma 100% naraven.
Posebej oblikovani leseni pripomočki oz valjčki, omogočajo intenziven pritisk na celulitična vlakna in odstranjujejo maščobne celice skupaj z drugimi toksini. Masaža vključuje vrsto gibov, ki se ponavljajo, skupaj z uporabo lesenih pripomočkov. Uporaba pripomočkov spodbuja limfni sistem telesa, s čimer ga osvobodi akumuliranih toksinov, maščobnih celic ter posledično tudi celulita. Masaža prodira v trdovratne žepe celulita ter vidno zmanjšuje izbokline na koži in omogoča izravnavo “pomarančne kože”.
Priporočljivo je, da se opravi deset zaporednih tretmajev, ki lahko trajajo od pol do ene ure, učinki pa so lahko vidni že po treh tretmajih.
Leseni pripomočki, ki se uporabljajo pri masaži so oblikovani tako, da na telesu ne puščajo nobenih sledi in ne povzročajo bolečin. Masaža je tako učinkovita kot tudi sproščujoča!
Toplo vabljeni