PONUDBA


NARAVNO BARVANJE

S pomočjo rastlinskih pigmentov, ki so 100 % ekološko pridelani, vaše lase naravno pobarvamo na osnovi predhodnega osebnega svetovanja, morebitnega pregleda lasišča in v naprej dogovorjeni recepturi. Maso barve zmešamo po recepturi, katero pripravimo 1 dan pred vašim dogovorjenim terminom za barvanje.

RASTLINSKE NEGOVALNE OBLOGE

Negovalne rastlinske obloge so primerne za vsakogar, ki ima težave z izpadanjem, redčenjem, plešavostjo, suhimi in poškodovanimi lasmi z odprto lasno ovojnico vse do konic zaradi kemičnega barvanja ali drugih hormonskih sprememb, ki vplivajo na rast las. Z blagodejnimi rastlinami in hidrolati povrnemo vitalnost, sijaj, elastičnost in lep videz vašim lasem. Prebujajo in okrepijo lasišče vse do korena lasu.

STRIŽENJE PO LUNI

Že stoletja stara vedenja o vplivu Lune na ljudi in naravo, se ponovno prebujajo. V zgodovini je bila Luna čaščena kot božanstvo. Brez nje ne bi bilo letnih časov in kakor vpliva na plimo in oseko, tako vpliva tudi na vrtnarjenje, naše počutje in rast ter vitalnost naših las.

Striženje in nega las v skladu z luninim koledarjem je pri nas stalnica, vaš termin lahko na vašo željo izberemo na podlagi koledarja.

POSLIKAVA Z NARAVNO KANO

Poslikava telesa s Kano predstavlja priklic blagoslovov in zaščito pred zlom. Kakšne vrste blagoslov posameznik potrebuje, prepoznamo v njegovem energijskem polju. Simboli imajo svojo sporočilno moč in delujejo na človekovo duševnost. So invokacija za preobrazbo človeka z notranjo naravnavo na srčne želje in potrebe. Zmes Kane je naravna brez kemičnih primesi. Intuitivno in po vaši želji, vendar ne šablonsko, vam jo naslika po predhodnem naročilu, Klavdija Hladin, umetnica z dušo.

NARAVNO LIČENJE

Ličenja izvajamo z ličili, ki spoštujejo vašo kožo in okolje, v katerem bivate.  S 100% naravnimi, ekološkimi sestavinami iz pravične trgovine, ne vsebujejo sestavin petrokemične industrije in konzervansov, kot so parabeni, phenoxyethanol,  mineralna olja, parafini, polysorbatov, EDTA, BHT, BHA in
niso testirana na živalih.