O NAS

Že nekaj let s srcem predani svoji viziji,  pomagamo in osveščamo, da so lasje krona lepote in vitalnosti.  Trend umetnih kemičnih barv za lase počasi zahaja v preteklost v spoznanju, da se vrača čas tradicionalnih rastlin z naravnimi pigmenti in učinkovinami ter Vam v ta namen nudimo celostno nego za lepoto las ter zdravega lasišča v skladu z Naravo.

Ali ste vedeli, da snovi, ki jih nanesemo na lasišče, potrebujejo le 26 sekund, da preidejo v naš krvni obtok?! Zato ni vseeno, kaj uporabljamo za nego in za barvanje las.

Lasje so že od nekdaj simbol moči in senzualnosti, so podaljšek našega živčnega sistema, lasišče pa je najbolj prepusten del naše kože. Želeli bi Vam predstaviti in priporočiti uporabo rastlinskih pigmentov, oblog in olja, s katerimi vaše lase ne le obarvate tudi okrepite vse do korena v lasišču. Vse kar se uporablja za vaše dobro je popolnoma naravno in ekološko pridelano.

Vsi si želimo bujne, lepe in sijoče lase. Naravna barvila ne škodujejo lasem, ne koži in ne telesu. Ravno nasprotno, rastline, ki vsebujejo naravne pigmente (KANA, SENA, MANJISTHA, INDIGO, HIBISKUS, AMLA,…) so blagodejne rastline. Pigmenti teh rastlin se spojijo z melaninom v naših laseh, brez, da bi lase poškodovali.

Naravna barvila zahtevajo predznanje in izkušnje za izdelavo osebne recepture. Osebno vam svetujemo, naredimo po želji pregled lasišča in po dogovoru določimo osebno recepturo, na osnovi katere pripravimo zmes za nanos obloge ali barve glede na potrebe, tip in dolžino vaših las.

Pigmenti prodirajo v lase kot tinta v pivnik, ne odprejo zunanje ovojnice in ne uničijo vašega pigmenta. Za barvanje potrebujete malo več časa in potrpežljivosti, za kar pa ste bogato poplačani. Vaši lasje so VITALNI, LESKETAJOČI in ELASTIČNI. Učinkovine, ki so v rastlinah pa delujejo blagodejno na lasišče in na celotno telo. Zato je barvanje las z naravnimi pigmenti tudi proces notranje preobrazbe.

Inanna, studio za naravno nego las, Klavdija Hladin